Delta Zero exculpat

març 15th, 2013

Molt bona notícia, fa exactament 3 anys que ja vaig escriure un post sobre el tema: Polítics i periodistes al infern de 20 en 20

Avui surt a les noticies l’exculpació de Carles Font, finalment s’ha imposat el sentit comú, malauradament, res farà tornar els bombers morts, tampoc una condemna d’algú, sigui el cap dels bombers, siguin els responsable de provocar el foc, els podria fer tornar.

El que crec que hagués estat una completa equivocació es si s’hagués arribat a condemnar el cap dels bombers. Ser bomber és una professió de risc, i els GRAF, han d’estar ben formats i tenir la suficient equipament per minimitzar els riscos, però una combinació mortal de decisions equivocades, (preses per ells mateixos), i de molt mala sort, van tenir conseqüències mortals.

Si realment Delta Zero hagués pres alguna decisió equivocada, podria ser rellevat del lloc que ocupava, etc. però que volíeu, que a partir d’una condemna, qualsevol altre comandament dels bombers, davant d’un foc forestal deixes que es cremi tot, que s’apagui per si sol?

Continuo dient que el que més greu em sap es la manipulació que Felip Puig va fer de tot el tema només per intentar desgastar al tripartir que en aquell moment estava a govern.

Per altra banda entenc la posició de les famílies dels bombers morts, però no la puc compartir.

Categories: General

Deixeu un comentari

Deixeu un comentari

You must be logged in to post a comment.

Feed

http://ramon.mallafre.cat / Delta Zero exculpat